Laat je
inspireren
te doen
wat je kunt.

Je kunt
altijd iets,
Doe dat,
Be an
#incluencer.


Boek een InspiratieSessie
"O, o, o,
Hoe zit het toch met die Wmo?
Wat krijgen mensen zoal
voor hun kiezen?
En wat wordt bedoeld met
maatwerkadviezen?

Hoe doe je dat, werken met
de wet in je ene en je hart
in de andere hand?
En hoe zitten mensen
er eigenlijk
bij hier in Nederland?

Wat gebeurt er allemaal
tijdens een indicatiegesprek?
En wanneer wordt het
de consulent zelfs te gek?

We bespreken het allemaal
in 'O, dus dát is Wmo!'
Dus meld je snel aan
dan hoor je het zo."Wat?
Anderhalf uur inspiratie.

Waarom?
Omdat je soms weer even moet weten waarom je het ook alweer doet. Voor die medemens én voor jezelf, want Mahatma Ghandi zei niet voor niets "de beste manier om jezelf te vinden is om jezelf te verliezen in dienst van anderen" , waarbij je 'jezelf verliezen' dan weer beter niet letterlijk neemt en het dus altijd handig is om te weten wanneer je de regie kwijtraakt én terugpakt.

Hoe?
Ik neem je mee in de verhalen van alle dag, die nooit alledaags zijn, omdat ieder mens anders en ondersteuning altijd maatwerk is. Verhalen die ook jouw verhalen, maar nu toevallig de mijne zijn. Herkenbaar én verfrissend, want met soms nét een ander accent dan jij er aan zou hebben gegeven;
Ik nodig je uit om weer eens naar jouw (werkgerelateerde) kernwaliteiten te kijken, zodat je je herinnert waarom juist jij geschikt bent voor dit mooie vak en je je sterker voelt als je jezelf meeneemt in gesprek met de ander;
Ik leer je een handvat om je valkuilen te omzeilen, zodat je open en eerlijk naar de vraag kunt blijven kijken en kunt blijven doen wat je te doen hebt: dat mooie werk.

Voor wie?
Voor iedereen die graag de mens wil blijven zien aan beide kanten van de keukentafel en wil werken als mens tussen de mensen met de wet in de ene en het hart in de andere hand.

Door wie?
Sandra M.E. Jacobs
auteur van 'O, dus dát is Wmo!'