Waarom ik doe wat ik doe

Opgegroeid als zus van een broer die als kind op zijn handen op een paard kon staan, maar nooit zonder hulpmiddelen heeft kunnen lopen, wist ik al snel dat de wereld bestaat uit mensen met functionele diversiteit.

Op welke manier ik ook mijn brood verdien, wat ik ook als vrijwilligerswerk doe... alles staat altijd in het teken van het bekrachtigen van mensen en het bevorderen van eigen regie, zelfredzaamheid & zelfstandigheid.

Inmiddels werk ik alweer twee jaar full pull met mijn voeten in de klei van mijn geboortestad waar ik alles wat ik aan kennis en ervaring heb inzet in het werken met mensen die maatschappelijke ondersteuning vragen.

Ik neem mijn ervaring als beleidsmaker, strategisch doener, oefentherapeut, ondernemer, spreker, trainer & coach mee en vooral ben ik mezelf.

Ik doe mijn werk met 'de Wet' in mijn ene en mijn Hart in de andere hand en k geloof dat ik vooral daarom kan ik wat ik doe en doe ik wat ik kan.

Toen ik mijn verhalen publiceerde op LinkedIn en mensen daar blij van werden besloot ik een boek te schrijven én te publiceren. Nieuwsgierig? Check vooral de reacties!

👊 Sandra

Wat ik doe en deed


Ik zet je aan het denken als

- schrijvervancolumnsen van het boek 'O, dus dát is Wmo!'
- sprekervoor groot publiek (oa dagvoorzitterschap / keynotes)
- spiegelvoor groepen (ook wel 'training' genoemd)
- sparringspartner (creatieve denktank /beleidswerk)


Ik sta met mijn voeten in het sociaal domein als:
- vaste indicatieadviseur voor het IndicatieAdviesBureau Amsterdam
- freelance expert second opinions voor Radar Advies
- pro bono pannellid BPSW / VWSIk verdien(de) mijn brood als
- zelfstandig ondernemer
- beleidsmedewerker kwaliteit en staffunctionaris arbo & gezondheid
- Wmo consulent
- praktijkmanager, oefentherapeut-Mensendieck, psychosomatisch therapeut & ergonomisch bedrijfstrainer en loopbaan- & reíntegratiecoach


En verder?
Teken&schilder ik al zolang als ik weet.
Sinds 2002 onder label Studio Oinc, art products & projects.

>>> meer over mij lees je hier