over mijKen je dat? Dat gevoel dat je iets wilt bijdragen? Aan de wereld? Aan de mensen om je heen? Gewoon omdat jij toevallig de mogelijkheden hebt om iets te realiseren. Zoals de mens centraal zetten. Dat is voor mij zo logisch als wat, maar wat voor mij normaal is, (b)lijkt vaak nog veel te bijzonder. En dus maak ik me hard om de mens weer op de kaart te zetten. De mens met een hulpvraag. Kwestie van eerlijke gespreksvoering, je eigen issues parkeren (of die van jouw baas), naast de ander gaan zitten om samen te ontdekken wat er nodig is en dat te sjeffen.

Ik werk met de wet in mijn ene en mijn hart in de andere hand én met onwijs veel plezier.

Toen ik mijn ervaringen 'uit de praktijk' publiceerde op social media en mensen daar blij van werden besloot ik een boek te maken. Check 't hier. Inmiddels werk ik aan deel 2 en aan een paar praktische doe-boeken om je te helpen te kunnen blijven doen wat je te doen hebt. Net als de Kleine Kolibrie*.

Ik sta voor samenredzaamheid boven zelfredzaamheid omdat als we de wereld anders inrichten er minder mensen beperkt zijn en we daar allemaal onze bijdrage aan kunnen leveren. Lees hier hoe ik dat zie...

Met me aan het werk? Kan zeker! Ik schrijf, spreek, spiegel en spar en sta altijd open voor sprankelende ideeën.