wie ik ben?

Opgegroeid als zus van een broer die als kind op zijn handen op een paard kon staan, maar nooit zonder hulpmiddelen heeft kunnen lopen, wist ik al snel dat de wereld bestaat uit mensen met functionele diversiteit.

Op welke manier ik ook mijn brood verdien, wat ik ook als vrijwilliger doe... alles staat altijd in het teken van het bekrachtigen en emanciperen van mensen (en hun omgeving) om zo de eigen regie, zelfredzaamheid & zelfstandigheid te helpen vergroten.

Inmiddels werk ik alweer bijna drie jaar met mijn voeten in de klei van het sociaal domein waarbij ik alles inzet wat ik aan kennis en ervaring heb* voor mensen die maatschappelijke ondersteuning nodig hebben en als coach, trainer, denktank voor iedereen die hierin een rol wil spelen.

*) als beleidsmaker, strategisch doener, oefentherapeut, ondernemer, spreker, trainer & coach en 55+ jaar levenservaring 🙃

Ik doe mijn werk met 'de Wet' in mijn ene en mijn Hart in de andere hand met als motto #als we de wereld anders inrichten zijn minder mensen beperkt.

Toen ik mijn verhalen publiceerde op LinkedIn en mensen daar blij van werden besloot ik een boek te schrijven én te publiceren.

Nieuwsgierig naar de reacties? Snap ik! Check 't hier!

🌻Sandra

wat ik doe en deed?

Ik inspireer je als
- schrijver van columns én van het boek 'O, dus dát is Wmo!'
- spreker voor publiek (keynotes & inspiratiesessies)
- spiegel voor groepen (trainingen)
- sparringspartner (coach & denktank)

Ik sta met mijn voeten in het sociaal domein als:
- indicatieadviseur gemeente Amsterdam
- behandelaar bezwaren gemeente Amsterdam
- expert second opinions gemeente Eindhoven
- pannellid BPSW / VWS


Ik verdien(de) mijn brood als
- zelfstandig ondernemer (coaching & training)
- staffunctionaris arbo & gezondheid
- beleidsmedewerker kwaliteit
- Wmo consulent 'oude stijl'
- praktijkmanager, oefentherapeut-Mensendieck, psychosomatisch therapeut & ergonomisch bedrijfstrainer en loopbaan- & reíntegratiecoach


En verder?
Teken&schilder ik al zolang als ik weet.
Sinds 2002 onder
Studio Oinc, art products & projects.

>>> wat ik voor jou kan doen lees je hier