over
mij...


Veel mensen noemen me 'sunshine', omdat ik straal en eigenlijk altijd een positief geluid laat horen. Ik ben gewoon een optimist en draai het liefst mijn gezicht naar de zon. 🌻

Ik hoor dat ik inspireer met mijn sprankelend energie en weet dat ik aan het denken zet, omdat ik me uitspreek over waar het beter kan. Ik denk in mogelijkheden en leef mijn overtuiging dat ieder mens van gelijke waarde is.Ken je dat? Dat gevoel dat je iets wilt bijdragen? Aan de mensen om je heen? Aan de samenleving? Gewoon omdat jij toevallig de mogelijkheden hebt om dat te doen. Voor mij dat zo logisch als wat. Dus maak ik mij al mijn hele werkzame leven hard voor wie dat kan gebruiken.

Sinds een aantal jaar zet ik mij specifiek in voor mensen met een hulpvraag ten aanzien van maatschappelijke ondersteuning.

Ik werk als schrijver, spreker, spiegel en sparringpartner vanuit het motto: als we de wereld anders inrichten zijn minder mensen beperkt* en doe mijn advieswerk altijd met de wet in mijn ene en mijn hart in de andere hand.

Toen ik mijn verhalen uit de praktijk beschreef op social media, werden die meer en meer en met veel enthousiasme gelezen en toen iemand vroeg of ik er niet een boek van kon maken, was het zaadje geplant. Inmiddels zijn er twee boeken van mijn hand verschenen, die gaan over de bedoeling van maatschappelijke ondersteuning en over waar het beter kan. Ik heb een actief platform in de lucht* waar iedere dag nieuwe enthousiastelingen aanhaken, ben bestuurslid van de Stichting Wmo Consulenten Nederland, jurylid voor de Gouden Bezem 2022, betrokken bij verschillende maatschappelijke samenwerkingen en genomineerd voor awards, omdat men vindt dat ik een nieuw geluid laat horen.

Ik sta voor samenredzaamheid boven zelfredzaamheid en het is mijn missie om de wereld inclusiever te maken. Met wat ik doe, hoop ik jou te enthousiasmeren daaraan mee te werken. Door ook te doen wat je kunt. Je kunt namelijk altijd iets. Doe dat. Be an #incluencer. Al is het maar op jouw eigen vierkante meter. Als we dat allemaal doen, zijn we er ook tenslotte.

Met bevlogen groet,
Sandra


Vragen? Gave ideeën? Samen aan het werk? Neem contact op!


Nieuwsgierig naar meer over mij?
Klik hier door >>>