over mijKen je dat? Dat gevoel dat je iets wilt bijdragen? Aan de wereld? Aan de mensen om je heen? Gewoon omdat jij toevallig de mogelijkheden hebt om iets te realiseren. Zoals de mens centraal zetten. Dat is voor mij zo logisch als wat, maar wat voor mij normaal is, (b)lijkt vaak nog veel te bijzonder. En dus maak ik me hard om onze medemens op de kaart te zetten. Specifiek de mens met een hulpvraag. De mens die ik ontmoet in mijn werk binnen de Wmo. Kwestie van eerlijke gespreksvoering, je eigen issues parkeren (of die van jouw baas), naast de ander gaan zitten om samen te ontdekken wat er nodig is en dat sjeffen.

Ik werk met de wet in mijn ene en mijn hart in de andere hand én met onwijs veel plezier.

Toen ik mijn ervaringen 'uit de praktijk' publiceerde op social media en mensen daar blij van werden besloot ik een boek te maken. Check 't hier. Inmiddels werk ik aan deel 2 .

Ik sta voor samenredzaamheid boven zelfredzaamheid, want als we de wereld anders inrichten zijn er minder mensen beperkt en daar kunnen we allemaal aan bijdragen, hoe klein soms ook. Lees hier hoe ik die bijdrage zie. Ik geloof in doen wat je kunt, omdat dat altijd iets is. Net als de Kleine Kolibrie*

Met me aan het werk? Kan zeker! Ik schrijf, spreek, spiegel en spar en sta altijd open voor sprankelende ideeën.


nb. Nieuwsgierig naar meer over mij? Klik hier door >>>