over mij
Ik inspireer collega's, beleidsmakers, maar ook cliënten-organisaties als...

- schrijver
. van het boek 'O, dus dát is Wmo!'* , verhalen van over de drempel, achter de schermen en aan de keukentafel
. van ad random blogs* en artikelen* io

- spreker
voor publiek (storytelling)

- spiegel
voor sociaal werkers (training)

- sparringspartner
1 op 1 inspiratie voor de mens aan het buro


en werk in het veld als...

- indicatieadviseur gemeente Amsterdam
- behandelaar bezwaren gemeente Amsterdam
- expert second opinions gemeente Eindhoven
- freelance senior advisor Wmo
- trainer


Meer weten over mij? Kan ook...Op welke manier ik ook mijn brood verdien of wat ik ook pro bono doe, mijn werkleven staat altijd in het teken van het bekrachtigen en emanciperen van mensen (en hun omgeving) én in het vertellen van de verhalen, die anders niet verteld worden.

Inmiddels werk ik alweer drie jaar met mijn voeten in de klei van het sociaal domein waarbij ik alles inzet wat ik aan kennis en ervaring heb*.

De mens centraal zetten. Het klinkt zo logisch. Toch is wat normaal zou moeten zijn nog veel te vaak bijzonder. Dat draai ik om, want bijzonder is vaak heel gewoon. Voor wie dat zien wil.
Dit leef ik in mijn werk als adviseur én als trainer van sociaal werkers en krijgt vorm in alles wat ik doe en in alle verhalen die ik vertel.

Ik werk met 'de wet' in mijn ene en mijn hart in de andere hand en als mens tussen de mensen. Mijn motto is 'als we de wereld anders inrichten zijn minder mensen beperkt'*.

Toen ik mijn ervaringen 'uit de praktijk' publiceerde op LinkedIn en mensen daar blij van werden besloot ik een boek te maken en oeh, wat wordt het enthousiast ontvangen! Nieuwsgierig? Snap ik! Check 't hier...

Met me aan het werk? Kan ook! Ik ben in te huren als storyteller en als trainer, als spiegel voor sociaal werkers én voor beleidsmakers. Interesse? Neem vooral contact op...


Sandra