Sandra spart...
"Sandra is een gedreven sparring partner met een heldere kijk op probleemoplossing. Ze denkt in mogelijkheden en houdt het praktisch. Ze komt snel tot de kern en weet mensen mee te nemen in haar gedachtegoed. Gedachtegoed dat echt ergens op slaat."


Denk ff na...


Sinds 2017 ben ik werkzaam als de Wmo adviseur, inmiddels volledig allround.

Ik werkte ruim 4 jaar met mijn voeten in de stadse klei als indicatiesteller in Amsterdam, ben sinds 2017 actief binnen een expertisegroep Second Opinons voor de gemeente Eindhoven en werk momenteel in een langlopende opdracht als Wmo specialist voor de gemeente Zeist.

Vanuit ervaring als therapeut, trainer ziekteverzuimpreventie, loopbaancoach, re-integratieconsulent, beleidsmedewerker organisatie ontwikkeling met focus op arbeidsomstandigheden & psychosociale arbeidsbelasting; als zus van een broer die niet zonder hulpmiddelen vooruit komt in onze maatschappij én vooral als mens tussen de mensen met een rijke bagage aan opleidingen en een Leven Lang Leren mentaliteit, ben ik in staat om Wmo vraagstukken van allerlei kanten te belichten. Tel daarbij op een goed ontwikkeld analytisch én creatief denkvermogen en je snapt dat ik je een vaak frisse kijk op problemen kan bieden en samen met jou zoek naar de best passende oplossing (en die eigenlijk altijd vind).