Sandra spart...
"Sandra is een gedreven sparring partner met een heldere kijk op probleemoplossing. Ze denkt in mogelijkheden en houdt het praktisch. Ze komt snel tot de kern en weet mensen mee te nemen in haar gedachtegoed. Gedachtegoed dat echt ergens op slaat."


Denk ff na...


Sinds 2017 ben ik werkzaam als Wmo consulent / adviseur / indicatiesteller en lid van een expertisegroep die second opinons uitvoert voor gemeenten. Inmiddels allround.

Vanuit ervaring als therapeut, trainer ziekteverzuimpreventie, loopbaancoach, re-integratieconsulent, beleidsmedewerker organisatie ontwikkeling met focus op arbeidsomstandigheden en psychosociale arbeidsbelasting, als zus van een broer die niet zonder hulpmiddelen vooruit komt in onze maatschappij én als mens tussen de mensen met een rijke bagage aan opleidingen, ben ik in staat om Wmo vraagstukken van allerlei kanten te belichten. Dit samen met goed ontwikkeld analytisch én creatief denkvermogen, maakt dat ik het echt als een uitdaging zie om met de wet in mijn ene en mijn hart in de andere hand samen te komen tot de best passende oplossing (en die eigenlijk altijd vind).