Sandra spart...
"Sandra is een gedreven sparring partner met een heel eigen kijk op waar het beter kan. Ze denkt in mogelijkheden en houdt het praktisch. Ze komt snel tot de kern en weet mensen mee te nemen in haar gedachtegoed. Gedachtegoed dat echt ergens op slaat."


Denk ff na...

Vanuit ervaring als therapeut, trainer ziekteverzuimpreventie, loopbaancoach, re-integratieconsulent, beleidsmedewerker organisatie ontwikkeling met focus op arbeidsomstandigheden en psychosociale arbeidsbelasting, als zus van een broer die niet zonder hulpmiddelen vooruit komt in onze maatschappij én als mens tussen de mensen met een rijke bagage aan opleidingen, ben ik in staat om vraagstukken van allerlei kanten te belichten. Dit samen met goed ontwikkel analytisch én creatief denkvermogen maakt dat ik problemen ook echt als uitdaging zie en ga voor de best passende oplossing.

Ik ben betrokken bij diverse samenwerkingen van mensen die het anders willen in het Sociaal Domein en die niet gaan wachten, maar gewoon doen. Daarnaast voer ik second opinions uit binnen een expertiseteam en behandel bezwaren & klachten binnen het Indicatieadviesbureau Amsterdam.