de Wmo adviseur spiegelt...
'Hoe je het dichtst bij jezelf
het verste komt met een ander'In het werk als Wmo consulent ben je de verbindende factor tussen hulpvrager en hulpverstrekker en dat is een verantwoordelijke job.

Het geven van maatwerkadviezen op basis van standaarden is hierin belangrijk, maar tevens moet je werken met de wet in je ene en jouw hart in de andere hand.

Om de balans te bewaren tussen die twee is het van belang om zowel die wet als dat hart goed te kennen. Over dat hart gaan we het hebben in deze training. Over jou dus. Over wat jou raakt, over wat daaronder zit, over hoe je zorgt dat jezelf niet in de weg gaat zitten als je aan het werk bent. Omdat de cliënt centraal staat, maar jij er altijd ook nog bent.

In deze training leer je een methodiek waarmee je in ieder gesprek open in contact kunt blijven met de ander zonder het contact te verliezen met jezelf.

Tijdens de training word je uitgenodigd belemmerende overtuigingen onder ogen te zien en leer je hoe je hier in 1-2-3 stappen geen last meer van hoeft te hebben. Met de 3 stappen van de cut-methode leer je Catchen wat je raakt, Unravelen waarom dat is en Turnen naar hoe je weer verder kunt.

Na deze training:
- ken je jezelf een beetje beter, weet je waar jouw pijnpunten zitten en wanneer die jou in de weg gaan zitten;
- weet je hoe je de weg vrij houdt;
- weet je hoe je bij jezelf blijft in contact met de ander.