digitale Wmo verhalen

 

 € 20,21 (ex verzendkosten)
252 pagina's
20 x 12,5 cm


In 2020 kwam de wereld er opeens heel anders uit te zien. Met begrippen als intelligente lockdown en de anderhalvemeter-maatschappij werd een nieuw tijdperk ingeluid.

Deze veranderende werkelijkheid had ook voor de Wmo adviseur grote gevolgen. Opeens reed Sandra niet meer door de stad en zat al helemaal niet meer aan keukentafels bij mensen thuis. Ze werkte deze periode vooral digitaal vanuit haar eigen huis.

'O, dus dát is Wmo!’ neemt je mee in wat dit betekende voor de adviseur én voor de mensen aan de andere kant van de lijn. In korte verhalen en bespiegelingen beschrijft Sandra haar werk en haar kijk op de maatschappij waarin nu meer dan ooit ondersteuning nodig is. Ze wisselt dit af met inkijkjes in haar persoonlijke leven en vertelt eerlijk en open én met humor hoe zij het afgelopen jaar heeft ervaren, aangevuld met ideeën over waar de wereld misschien maar beter niet meer terug kan naar ‘normaal’.

verhalen van over de drempel...
€ 20,19 (ex verzendkosten)
160 pagina's
20 x 12,5 cm

 

De spagaat van de Wmo is dat je werkt met de wet in je ene en je hart in de andere hand. Omdat je maatwerkadviezen geeft, gebaseerd op standaarden.

Het boek 'O, dus dát is Wmo!' geeft een inkijkje in wat dit betekent en hoe je daarin de balans kunt bewaren.

Het boek neemt je mee over de drempel en daagt je uit altijd de mens te blijven zien tussen de regels door. Aan welke kant van de keukentafel je ook zit.

'O, dus dát is Wmo!' is een eerlijk boek vol verhalen en bespiegelingen. Herkenbaar voor adviseurs, een eye opener voor beleidsmakers en misschien wel verzachtend voor cliënten. Omdat de Wmo adviseur ook een mens blijkt te zijn.

Eén ding is zeker. Na het lezen van dit boek stap je met meer kennis en verfriste blik de wijde (Wmo)wereld in.

 

Laat je verrassen, raken, inspireren, aan het lachen maken, vier het feest der herkenning en verfris jouw blik door mee te kijken door de bril van de Wmo adviseur in het werk van alledag. Werk dat nooit alledaags is omdat ieder mens anders en Wmo altijd maatwerk is, beschreven met vlotte pen alsof ze je de verhalen ter plekke staat te vertellen…

Check de boeken 'O, dus dát is Wmo!',
en laat je inspireren... omdat het wél kan.